0 item(s)

 

Voor iedere maat is er een leuke kleurrijke Kwiebus. Van T-shirts, caps, baby-shirts, rompertjes tot en met baby-mutsjes. Allemaal met een leuke opdruk van een vrolijke kwiebus.

Leuke houten spiegeltjes met Kwiebussen welke ook gepersonaliseerd kunnen worden met de naam van uw kleine.

Een echte collector's Kwiebus Draagdoek. Handig in gebruik, makkelijk om mee te nemen en ook te gebruiken als onderlegger of (speel)kleed. Een draagdoek is de meest natuurlijke en comfortabele manier om jouw kleine mee te nemen. Deze gelimiteerde kwiebus draagdoeken zijn met een vrolijke Kwiebus van een echt ' Geluks Vogeltje' op de voorkant. Van 100% goedgekeurd rekbaar tricot katoen.

Handgemaakte vrolijke Kwiebus schilderijtjes op canvas. Al dan niet gepersonaliseerd met Naam of eigen inbreng op de kleuren en geslacht (zichtbaar gemaakt met accesoires zoals stropdasjes, kettinkjes of strikjes). Maakt de kinderkamer helemaal af.

Mooie houten Kwiebussen voor op de muur. Sier met deze FSC goedgekeurde wand-ornamenten iedere kinderkamer of wieg. Perfect te combineren met leuke Kwiebus letters in allerlei kleuren!


De perfecte manier om een kamer vrolijk en kleurrijk te maken, ook leuk om als kadootje te geven.

Een echte stoere Kwiebus groeimeter. Hou de groei van uw kleine bij door af en toe de groei aan te kruisen op de enige echte Kiebus groeimeter. Makkelijk te bevestigen en zeer gezellig in de kinderkamer.

Vrolijke kwiebus wenskaarten voor alle gelegenheden. Zo zijn er 20 verschillende designs van "happy bird day" tot inverwachting tot "hello" kaarten.